Abonnementen

Wij bieden diverse soorten abonnementen, hierbij onderzoeken wij samen met de zorgorganisatie naar een vorm die het beste past bij de behoefte van de organisatie en haar cliënten/gebruikers. 


Basis € 3,30 per week per cliënt

Ons basisabonnement is geschikt voor cliënten die zelfstandig zijn maar het fijn vinden om te weten dat zij in geval van nood iemand kunnen bellen.

Waakvlam € 7,85 per week per cliënt
Ons waakvlamabonnement is geschikt voor cliënten die een aantal keer per jaar een hulpvraag hebben en/of voor cliënten waarbij de ondersteuning wordt afgebouwd.

Begeleiding 1,2,3,4, vanaf € 15,00 per week per cliënt
Onze begeleidingsabonnementen zijn geschikt voor cliënten waarbij DigiContact een structureel onderdeel van de ondersteuning vormt, wij werken aan doelen en zijn daarnaast 24/7 bereikbaar voor onplanbare zorg.

Specialistisch1,2,3, vanaf €97,00 per week per cliënt
Onze specialistische abonnementen zijn geschikt voor cliënten of gezinnen met een intensieve hulpvraag. Wij werken aan doelen en zijn daarnaast 24/7 bereikbaar voor onplanbare zorg.

Triage Verpleegkundige Dienst, vanaf € 3,93 per week per cliënt
Voor medische vragen biedt DigiContact een Verpleegkundige dienst. De verpleegkundige triage via DigiContact wordt als eerste lijn ingezet vóór de huisarts of huisartsenpost wordt ingeschakeld. Deze dienst vangt gemiddeld tussen de 80-90% van de vragen aan een huis af en draagt daardoor bij aan het behoud van de inzet van huisartsen voor onze cliënten.

Consultatiedienst, vanaf €0,50 per week per medewerker
Naast ondersteuning van cliënten biedt DigiContact de mogelijkheid om in de vorm van een Consultatiedienst begeleiders op afstand te ondersteunen. Er kunnen situaties ontstaan waarbij een begeleider wil overleggen met een collega professional. Bij DigiContact zijn 24/7 professionals bereikbaar waarmee de professionals op locatie kunnen sparren, adviseren en opvang na schokkende gebeurtenissen bieden.

Neem gerust contact met ons op om te onderzoeken wat bij jullie organisatie het beste past!

Terug naar home