Hoe werkt DigiContact?

Bij DigiContact bieden we ondersteuning op maat. Dit betekent dat we samen afspreken welke ondersteuning je krijgt en hoe je het liefst contact hebt. Dit kan zijn met de laptop, tablet, telefoon of per mail.

Ik woon zelfstandig en ik heb nog geen ondersteuning
Iedereen die soms ondersteuning nodig heeft, is welkom bij DigiContact. Je hebt genoeg aan een computer, laptop of tablet met internetverbinding. Natuurlijk helpen we je met de aansluiting en instructie. In sommige gevallen kun je ook een tablet van ons lenen. Je kunt ook altijd gewoon bellen met je telefoon.

Ik woon zelfstandig en ik krijg al ondersteuning
Wanneer je zelfstandig woont en al wel ondersteuning krijgt, kun je in overleg met je begeleider een aanvraag doen voor DigiContact. Als de aanvraag is goedgekeurd volgt er een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek praten wij over jouw situatie. Samen stellen we doelen op en bespreken we jouw wensen. Als je het wilt, plannen we vaste afspraken in.

Financiering

Om gebruik te kunnen maken van DigiContact is er wel financiering nodig.

Lees hier meer over de financiering.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over DigiContact of wil je je aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er voor jou.

Contact opnemen

Deze organisaties gingen u voor:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.