Hoe werkt het?

DigiContact levert zorg op afstand. Dit doen wij door middel van beeldzorg en door telefonie. Onze beeldzorg-app is zo eenvoudig dat met slechts een druk op de knop er rechtstreeks verbinding is met onze professionele begeleiders op alle momenten van de dag en nacht. Er is een app voor iOS en voor Android apparaten, dus via iedere telefoon of tablet is DigiContact te bereiken. De techniek is zo simpel dat kennis, ervaring of training niet nodig is. Tijd en energie die daardoor overblijft voor de zorgvraag.

Ambulant of intramuraal

DigiContact is in te zetten voor mensen die thuis wonen, ambulante ondersteuning krijgen of intramuraal (in een instelling) wonen. Wij werken altijd samen met de organisatie die achter de voordeur komt. Verslaglegging doen wij in hetzelfde dossier zodat er een integraal beeld van de zorgvraag ontstaat. De zorgvrager hoeft zijn vragen dan ook niet opnieuw te stellen.

Ruime ervaring

Wanneer u aan de slag gaat met DigiContact nemen onze professionals uw team en uw cliënten stap voor stap mee in wat nodig is. Onze ruime ervaring bij verschillende organisaties zetten wij ook graag voor u in.

Deze organisaties gingen u voor:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.