'Met ons werk kun je
echt het verschil maken.'

- Het team van DigiContact -
Innovatief & vernieuwend
24/7 bereikbaar
Verschillende teams

Ons team

Het team van DigiContact breidt zich steeds verder uit. Er zijn teams met professionele begeleiders, een verpleegkundig team en een team dat nachtmonitoring verzorgt. Behalve de collega's die de digitale gesprekken voeren zijn er ook mensen die de implementatie van DigiContact binnen zorginstellingen begeleiden en informatie geven over de mogelijkheden.

 

Download hier de teamposter

Begeleiders

Tom

Amanda

Marion

Maarten

Nan

Marijke

Linda

Gerard

David

Melanie

Sabine

Jafina

Sander

Angela

Ingeborg

Mandy

Rita

Liselot

Marielle

Hilda

Ellis

Agnes

Judith

Daisy

Dorien

Maikel

Bianca

Sebastiaan

Ellen

Laila

Rowan

Milou

Verpleegkundig team

Maaike

Addy

Nachtmonitoring

Alwin

Ludo

Management, projecten en ICT

Lennart

Lisa

Rianne

Margriet

Sebastiaan

Onze vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures

 

 

Geen vacature, maar toch solliciteren?

Ben jij een HBO-geschoolde hulpverlener en wil je graag werken in een dynamisch team en een innovatieve omgeving? Stuur dan je motivatie en CV naar werkenbijdigicontact@philadelphia.nl. Wij verwelkomen open sollicitaties.

Team verhalen

Soms is structuur nodig, soms een luisterend oor

DigiContact biedt digitale ondersteuning aan cliënten en zorgmedewerkers. Sinds september 2020 is Rowan één van de begeleiders binnen DigiContact. We bespraken met haar hoe DigiContact precies werkt en hoe zij het werk ervaart. Wat is de toegevoegde waarde van DigiContact en waarin is vooral haar meerwaarde zichtbaar?  Zou je jezelf willen voorstellen? “Ik ben Rowan en…

Lees meer

Nachtmonitoring draagt bij aan de veiligheid van cliënten

Sinds december 2020 is DigiContact gestart met nachtmonitoring. Een team met begeleiders is gedurende de nacht beschikbaar voor cliënten en begeleiders binnen woonlocaties. Wij gingen in gesprek met DigiContact begeleiders Alwin en Ludo over de ervaringen in de eerste maanden. Dit is het verhaal van Ludo. Stel je jezelf even voor? Mijn naam is Ludo. Ik ben…

Lees meer

Ik ben hulpverlener, maar dat wil niet zeggen dat ik het beter weet

Onlangs introduceerde DigiContact een nieuwe teampagina op haar website. Hier vind je onder meer foto’s van de begeleiders, verhalen en vacatures. Om nader kennis te maken met het team, interviewen we elke maand een DigiContact medewerker. Deze keer is het de beurt aan Daisy.   Hallo Daisy, stel je jezelf even voor? “Mijn naam is Daisy….

Lees meer

Ontdek hoe DigiContact het verschil kan maken in uw organisatie

Direct persoonlijk advies?

088 100 4900