'Met ons werk kun je
echt het verschil maken.'

- Het team van DigiContact -
Innovatief & vernieuwend
24/7 bereikbaar
Verschillende teams

Ons team

Het team van DigiContact breidt zich steeds verder uit. Er zijn teams met professionele begeleiders, een verpleegkundig team en een team dat nachtmonitoring verzorgt. Behalve de collega's die de digitale gesprekken voeren zijn er ook mensen die de implementatie van DigiContact binnen zorginstellingen begeleiden en informatie geven over de mogelijkheden.

 

Bekijk en download hier de teamposter

Onze vacatures

Open sollicitatie

Voor DigiContact in Amersfoort zijn we altijd op zoek naar goede medewerkers. Wil jij de overstap maken van fysieke naar digitale begeleiding? Schrijf dan je open sollicitatiebrief naar info@digicontact.nl.

 

 

Digitaal hulpverlener

Jij zit klaar wanneer ze je nodig hebben. Elk gesprek is een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt. En al kom je niet fysiek naar hem/haar toe, je bent wel dichtbij. Via de digitale weg kun je elkaar in de ogen kijken en de cliënt echt helpen.

Samen met je collega’s creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je cliënten rust en vertrouwen geeft om weer verder te kunnen..

Klik hier voor de vacature omschrijving.

 

Begeleiders

Tom

Amanda

Marion

Maarten

Nan

Marijke

Linda

Gerard

David

Melanie

Jafina

Angela

Ingeborg

Mandy

Liselot

Marielle

Hilda

Ellis

Agnes

Judith

Daisy

Dorien

Maikel

Bianca

Sebastiaan

Ellen

Rowan

Brian

Floor

Lynet

Selma

Marieke

Gradeke

Neeltje

Jeltje

Natasja

Nachtmonitoring

Ludo

Esther

Management, projecten en ICT

Lisa

Rianne

Margriet

Sebastiaan

Team verhalen

Ik vind het belangrijk dat mijn werk aansluit bij mijn persoonlijke waarden

Eerder werkte Margriet Olthuis in commerciële bedrijven aan procesverbetering. Op den duur voelde ze dat dit werk niet meer bij haar paste. Een groot deel van onze tijd besteden we aan werken. Margriet besloot die uren te willen besteden aan iets waar de wereld een beetje beter van wordt. Daarom maakte ze de overstap naar…

Lees meer

Eerste opvang bij schokkende gebeurtenissen

Sinds 1 juli 2022 biedt DigiContact een nieuwe dienst voor zorgmedewerkers die een schokkende gebeurtenis hebben meegemaakt. Door deze aanvulling op het bestaande opvangteam schokkende gebeurtenissen, kunnen zorgmedewerkers ook buiten kantooruren direct een hulplijn bellen. Ze hoeven daarvoor niet meer te wachten tot de volgende werkdag. Orthopedagoog bij DigiContact Rianne Dekker vertelt over deze nieuwe…

Lees meer

Ontdek hoe DigiContact het verschil kan maken in uw organisatie

Direct persoonlijk advies?

088 100 4900