'Met ons werk kun je
echt het verschil maken.'

- Het team van DigiContact -
Innovatief & vernieuwend
24/7 bereikbaar
Verschillende teams

Ons team

Het team van DigiContact breidt zich steeds verder uit. Er zijn teams met professionele begeleiders, een verpleegkundig team en een team dat nachtmonitoring verzorgt. Behalve de collega's die de digitale gesprekken voeren zijn er ook mensen die de implementatie van DigiContact binnen zorginstellingen begeleiden en informatie geven over de mogelijkheden.

Begeleiders

Tom

Amanda

Marion

Maarten

Nan

Marijke

Linda

Gerard

David

Melanie

Sabine

Jafina

Sander

Angela

Ingeborg

Mandy

Rita

Liselot

Marielle

Hilda

Ellis

Agnes

Sylvia

Judith

Daisy

Dorien

Maikel

Guus

Bianca

Sebastiaan

Ellen

Laila

Rowan

Verpleegkundig team

Maaike

Addy

Nachtmonitoring

Alwin

Ludo

Management, projecten en ICT

Lennart

Lisa

Rianne

Margriet

Sebastiaan

Onze vacatures

Vacature digitaal begeleider

Zoek jij een baan waarin geen dag hetzelfde is? We zijn op zoek naar een positieve, stressbestendige collega, die onregelmatig werken, waaronder nachtdiensten, geen probleem vindt. Heb je een afgeronde opleiding binnen zorg & welzijn op hbo/wo niveau? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Bekijk hier de volledige vacaturetekst

Geen vacature, maar toch solliciteren?

Ben jij een HBO-geschoolde hulpverlener en wil je graag werken in een dynamisch team en een innovatieve omgeving? Stuur dan je motivatie en CV naar werkenbijdigicontact@philadelphia.nl. Wij verwelkomen open sollicitaties.

Team verhalen

Nachtmonitoring draagt bij aan de veiligheid van cliënten

Sinds december 2020 is DigiContact gestart met nachtmonitoring. Een team met begeleiders is gedurende de nacht beschikbaar voor cliënten en begeleiders binnen woonlocaties. Wij gingen in gesprek met DigiContact begeleiders Alwin en Ludo over de ervaringen in de eerste maanden. Dit is het verhaal van Ludo. Stel je jezelf even voor? Mijn naam is Ludo. Ik ben…

Lees meer

Ik ben hulpverlener, maar dat wil niet zeggen dat ik het beter weet

Onlangs introduceerde DigiContact een nieuwe teampagina op haar website. Hier vind je onder meer foto’s van de begeleiders, verhalen en vacatures. Om nader kennis te maken met het team, interviewen we elke maand een DigiContact medewerker. Deze keer is het de beurt aan Daisy.   Hallo Daisy, stel je jezelf even voor? “Mijn naam is Daisy….

Lees meer

Onze bewoners zijn zelfredzamer, zelfstandiger en trotser op zichzelf

Door middel van (beeld)bellen levert DigiContact ondersteuning op afstand aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Dit doet zij in samenwerking met begeleiders van zorgorganisaties die de begeleiding bij mensen thuis of binnen een woonlocatie verzorgen. Babs Vuijk is projectleider innovatie en projecten bij Philadelphia. In haar vorige functie als manager zorg…

Lees meer

Ontdek hoe DigiContact het verschil kan maken in uw organisatie

Direct persoonlijk advies?

088 100 4949